LUX Kuća 280m2, Podgorica, Stara Varoš

LUX Kuća 280m2, Podgorica, Stara Varoš
Podgorica, Stara Varoš
--- IZDATO --- - Kuća
RH-5227-property 280 3 Spavaće sobe 3 Kupatila 1 Garaže 2018 Year Built

Opis nekretnine

3

3 Bedrooms
4 Bathrooms

Za izdavnje luksuzna kuća površine 280m2 u Staroj Varoši. Nalazi se na vrhunskoj lokaciji, u neposrednoj blizini kulturnog dobra glavnog grada, džamije Osmanagića, koja je interesna sfera mnogih turista iz cijelog svijeta.
Početak radova na kući je bio 2016, a završena je krajem 2018. Radovi na objektu izvedeni su u svemu prema glavnom projektu dip. arhitekte. Nekretnina nikad prije nije izdavana. Upisana je u katastar i nema hipoteku.
Strukturu kuće čine prizemlje, dva sprata i podrum. Odlikuje je fenomenalan enterijer: kvalitetna stolarija od punog drveta, tehnika Bosch, a opremljena je skupocjenim namještajem. Ima harmoničan raspored prostorija na prizemlju i prvom spratu, a podrum i potkrovlje su čisti prostor kojem se mogu dati različite funkcije ili pak u dogovoru sa vlasnikom pretvoriti u određenu prostornu kompoziciju.
Vrata i prozori na kući su urađeni od aluminijske bravarije sa
termoprekidom, boja zlatnog hrasta. Sva unutrašnja vrata su od punog drveta, parena bukva, ručni rad, bajcovana sa ručnim duborezima i visokokvalitetnim kvakama italijanske proizvodnje.
stepenice u kući su obložene punim drvetom, od parene bukve, velike debljine i visokog kvaliteta. Ugrađen je napredni multisplit sistem kombinovanog grijanja i hlađenja,1 spoljašnja jedinica i po 4 unutrašnje jedinice po spratu, podne inverterske klime. Kuća posjeduje takođe i vrlo kvalitetnu Teminu peć na drva radi kombinovanja i promjene načina grijanja po želji.
LED rasvjeta je raspoređena centralno i periferno a uz nju postoji panik rasvjeta u slučaju nestanka struje. Instalirani su video nadzor i interfon. Parking ima kapacitet za #3 vozila,
Ulazna kapija je od kovanog gvožđa a i ograda koja je postavljena u kući je istog kvaliteta. Svaka prostorija je pokrivena jakim internet signalom.
Distancirana je 700m od strogog centra grada. Vrtići, škole, fakulteti, bolnica, supermarketi, pekare, restorani su veoma blizu i hodom dostupni u dijapazonu od 5 do 15minuta.
Zbog pozicioniranosti na kulturnom dobru komunalije (struja, voda smeće) se namiruju po popustu od 90%. Kuća se izdaje na duži period, a vlasnik ostavlja mogućnost dogovora za različite adaptacije. Ostalo je par detalja da se završi u kući, što će biti finiširano kroz mjesec dana. Prvenstveno se izdaje za stanovanje ali ima i mogućnost i da se iznajmi i kao poslovni objekat.
Cijena: na upit.

Prikaz na mapi

Leave a Reply